Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Hennie
  Al jaren had ik de zegelring van mijn overleden vader in de kast liggen. Veel te groot en te grof voor mij. Alias heeft met behoud van de “zegel” een prachtige vrouwen ring van gemaakt. Ik draag hem nu dagelijks. Zo blij mee, dank je wel Alisa
 • Geplaatst door Fons
  Heel lang heb ik nagedacht wat ik voor bericht zou plaatsen. Uiteindelijk wordt het dit: ik ben super tevreden. Na een eerste opdracht voor een sieraad van 'oud goud' waar ik erg enthousiast over was, heeft Alisa weer een sieraad gemaakt dat ik met groot genoegen bijna dagelijks draag. Ik ben als gezegd erg blij en heb alweer een nieuwe afspraak gemaakt om te praten over een volgend sieraad.
 • Geplaatst door Jo
  Alisa heeft voor mij een prachtige ring gemaakt, erg blij mee! Wat een leuk vak heb je toch!
 • Geplaatst door Ilse de Beer
  Na een zoektocht uitgekomen in onze gezamenlijke geboorteplaats Harderwijk. Na een heel prettig gesprek tot een mooi ontwerp gekomen. Afgelopen zaterdag, op de 50ste verjaardag van mijn zus, onze ringen opgehaald. Gemaakt van “oud goud”. Wat was het lastig om al pratend en mooie voorbeelden bekijkend tot een besluit te komen. Maar het is gelukt! De trouwring van onze overleden vader, een oude ring van onze moeder samen met wat ander oud goud versmolten. Wij werden verrast met een werkelijk uniek meesterwerkje!
  Nog mooier dan wij ons hadden kunnen voorstellen! Wij zijn echt heel erg blij met dit mooie resultaat! Een mooie herinnering!
  Alisa bedankt! Wij gaan jouw adres zeker onthouden!
 • Geplaatst door Mieke Stam
  Van een ketting die ik niet meer droeg een prachtige ketting laten maken bij Alisa.
  Hij is zo prachtig geworden ben er ontzettend blij mee.
  Dank je wel Alisa.
 • Geplaatst door Thalita Stam
  Vanaf het eerste leuke contact al een goed gevoel bij Alisa. Ze hoort graag wat je wensen zijn, geeft aan wat de mogelijkheden zijn en houdt je op de hoogte van het proces. Ik ben zo ontzettend blij met het prachtige sieraad wat ze voor mij heeft gemaakt. Van meerdere sieraden van mijn ouders en mijzelf heeft ze een prachtige ring gemaakt die door het ontwerp erg uitdagend was. Maar zo mooi geworden! Ik raad haar ten zeerste aan!
 • Geplaatst door Fons
  Na een lange zoektocht ben ik terecht gekomen bij Goudsmid Alisa met een schakelarmband waarvan de schakels helemaal uitgesleten waren, zodat de armband bijna van mijn pols gleed. Alisa heeft een aantal mogelijkheden laten zien wat er met de armband, die een grote emotionele waarde heeft, gedaan kon worden. We hebben besloten om het goud om te smelten en een ring te maken. Dit zou ongeveer 3 weken duren. Na 2 weken belde Alisa me al dat de ring klaar was. De volgende dag gelijk naar Alisa getogen om de ring op te halen. Ik vond het resultaat prachtig en draag de ring met erg veel plezier. Super Alisa. 👍😀
 • Geplaatst door Conny Thijsen
  We hebben van oud goud ( van oma en opa ) een nieuw setje voor onze dochter laten maken door Alisa. Het werk van Alisa als Goudsmit , de styling en eigen ontwerpen die we op haar website zagen dat was wat zochten. Het meedenken en invoelen wat we bedoelen heeft ze gauw door.
  Het contact verloopt Prima en het setje is zo mooi geworden . Bedankt Alisa , het was voor ons de eerste keer bij een Goudsmit maar zeker niet de laatste keer , tot ziens !
 • Geplaatst door Mariska Razoux Schultz
  Ik volgde Alisa al een tijd op Facebook. Uiteindelijk een afspraak gemaakt, tijdens ons gesprek ontstond een gezamenlijk idee voor mijn 3 ringen. Het eindresultaat is nog mooier dan verwacht ben er onwijs blij mee. Als je iets speciaals wilt en goede service en deskundigheid belangrijk vindt dan ben je bij Alisa aan het goede adres.
 • Geplaatst door Waldo T. Mojet
  Update van 13.4.2020.
  Eerder dan verwacht kreeg ik een e-mail dat mijn ring klaar was. Zo gauw het mogelijk was ben ik de ring gaan ophalen, ik was heel erg benieuwd!

  Nu, ik kan vertellen dat het resultaat mijn verwachtingen werkelijk overtrof!!

  Ik wist dat het een heel mooie ring zou worden, maar zo mooi ......!!!! echt SUPER mooi! Iedereen die ik de ring laat zien is verbaasd over de Schoonheid (dan kan ook niet anders als ze in Schoonhoven gestudeerd en opgeleid is en met zoveel enthousiasme, creativiteit en precisie er aan gewerkt heeft!!)!!

  Ik kan haar aan iedereen die is van goud of zilver wil laten maken of vermaken aanraden! Ik weet zeker dat je er net zo over zult denken als ik doe. Super dank je wel Alisa. Als ik weer iets heb, weet ik je te vinden. Zeker weten!
 • Geplaatst door Linda
  Mijn ring mistte al jaren een steentje. Deze ring heeft Alisa weer helemaal compleet gemaakt, je ziet totaal geen verschil in de steentjes! Echt vakwerk👏🏻
 • Geplaatst door Harold Westhuis
  Zegelring perfect op maat gemaakt, met oog voor detail en een professionele afwerking
 • Geplaatst door Geert-Jan
  Alisa heeft voor ons geheel volgens mijn idee een paar prachtige oorbellen gemaakt. En volgens eigen inzicht een uniek collier ontworpen.
 • Geplaatst door Kevin
  Van begin tot eind een fijn en prettig gevoel bij Alissa. Super mooie verlovingsring en oorbellen bij haar laten maken, de service is perfect en de resultaten spreken voor zich. 2 prachtstukken van sieraden. Raad het je aan om eens te gaan rondkijken, maar vooral iets bij Alissa te bestellen, krijg je geen spijt van.
 • Geplaatst door Marjan Kremer
  Alisa is een heel creatieve vrouw, die prachtige sieraden maakt. Of het nu gaat om sieraden, die uit oud materiaal worden gemaakt, om herinneringssieraden of om nieuwe creaties, het is allemaal erg mooi.
 • Geplaatst door Astrid de Wever
  5 jaar geleden heeft Alisa voor mijn een bijzondere sieraad gemaakt. Ik had een plukje haar van mijn overleden dochter, en daar wilde ik iets van maken in een ketting. Zij heeft hier over mee nagedacht, en zo is de ketting ontstaan. Een mooi hart met daarin in het midden het plukje haar van mijn dochter. Dat haar is in hars verwerkt, en daardoor zichtbaar voor iedereen. Daar ben ik nog steeds blij mee en de mensen die de ketting zien, vinden mooi en heel bijzonder.
 • Geplaatst door Jantine
  Alisa heeft een prachtige ring voor mijn moeder gemaakt en een armband voor mij. Ze is erg creatief, luisterde goed naar onze wensen en is erg vakkundig. We zijn er erg blij mee en bevelen haar van harte aan bij anderen.
 • Geplaatst door Ashwin
  Alisa heeft mij altijd geweldig geholpen. Ik kwam binnen, niet wetend wat voor verlovingsring ik wilde geven, kreeg geweldig advies en een pracht ring. Daarna ook de trouwringen door haar laten ontwerpen en maken! Nog heel blij mee! En als kers op de taart nog van mijn vader een zegelring met familiewapen gekregen die ook door Alisa gemaakt is. GOUDeerlijk, meedenkend, vakvrouw!
 • Geplaatst door Inge
  Vandaag mijn armband opgehaald, wat een prachtig sieraad heeft Alisa gemaakt! Erg blij mee!
 • Geplaatst door Willemien Broers
  Alisa heeft een prachtige Ring voor mij gemaakt. Samen hebben we bedacht hoe hij moest worden en het resultaat is prachtig.
  Heel erg bedankt!
  Willemien
 • Geplaatst door een tevreden klant
  Alisa heeft voor mij drie prachtige ringen gemaakt.

  Met alle zorg, aandacht en liefde, echt vakvrouwschap.

  Ze heeft heel goed begrepen en ‘vertaald’ wat ik allemaal graag wilde en bedoelde, helemaal precies alles naar wens.

  Ik kan haar voor mooie sieraden van harte aanbevelen.
 • Geplaatst door Jolinda
  Vandaag mijn ringen opgehaald bij Alisa.
  Ze heeft van mijn trouwring een geweldige creatie gemaakt! Zo bijzonder mooi , ben blij verrast met het resultaat! Echt een aanrader!
 • Geplaatst door Thea van het Kaar
  De opdracht was om van de trouwringen van mijn vriend en zijn overleden vrouw een hanger te maken.
  Van de trouwring van de vrouw is een hart gemaakt en deze is in de trouwring van de man geplaatst.
  Het eindresultaat is echt prachtig, mijn vriend is er heel blij mee en heeft een mooie blijvende herinnering.
  Wij zouden Alisa Hesseling dan ook aanbevelen als u een sieraad wil laten ontwerpen.
 • Geplaatst door Esther
  Prachtig gedaan Alisa! Hoop werk
 • Geplaatst door Albert van Urk
  Gefeliciteerd met deze fraaie website, ziet er heel mooi uit en overzichtelijk.....succes.

  Groetjes,

  Albert en Els
© 2015 - 2021 goudsmid Alisa - Voor uw eigen persoonlijke sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel