Duurzame Vintage sieraden.

Een speciale pagina voor unieke 2ehands sieraden. Als goudsmid werk ik veel met gerecycled goud van klanten waar weer schitterende sieraden van gemaakt worden. Soms zitten hier zulke mooie sieraden in dat het jammer is om ze om te smelten.  Als het dan mogelijk is en hier akkoord voor is worden ze goed schoongemaakt en wordt de kwaliteit goed gecontroleerd. Daarna komen ze hier, op zoek naar een nieuwe eigenaar en misschien bent u dat wel!

Sorteer op
 • Vintage Roos sieradenset
  Vintage Roos sieradenset

  Schitterende vintage sieradenset van 14 karaat geel en roodgoud. De sieradenset is schoongemaakt, gepolijst en gecontroleerd op kwaliteit. De blaadjes van de roos zijn van roodgoud en de blaadjes en praktische teovoegingen zijn…

 • Vintage Roos hanger
  Vintage Roos hanger

  Schitterende vintage hanger van 14 karaat goud. De hanger is schoongemaakt, gepolijst en gecontroleerd op kwaliteit. De blaadjes van de roos zijn van roodgoud en de blaadjes ernaast zijn van geelgoud.

  ∙ 14 karaat geel en…

  € 279,00
 • Vintage Roos oorknopjes (Verkocht)
  Vintage Roos oorknopjes (Verkocht)

  Schitterende vintage oorknopjes van 14 karaat geel en roodgoud. De oorknopjes zijn schoongemaakt, gepolijst en gecontroleerd op kwaliteit. De blaadjes van de roos zijn van roodgoud en de blaadjes ernaast zijn van geelgoud.

  De…

 • Vintage Roos ring (Verkocht)
  Vintage Roos ring (Verkocht)

  Schitterende vintage ring van 14 karaat goud. De ring is schoongemaakt, gepolijst en gecontroleerd op kwaliteit. De blaadjes van de roos zijn van roodgoud en de blaadjes ernaast zijn van geelgoud.

  De ring ca. 2 breed aan de…

© 2015 - 2024 goudsmid Alisa - Voor uw eigen persoonlijke sieraad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel